Φιλτράρεται η περίεργη φωτογραφία της πρώτης έκδοσης του Miss Universe

Φιλτράρεται η περίεργη φωτογραφία της πρώτης έκδοσης του Miss Universe

März 15, 2023 0 Von admin

Το Miss Universe υπήρξε ο σημαντικότερος διαγωνισμός ομορφιάς και μόντελινγκ εδώ και δεκαετίες, όπου συμμετέχει η συντριπτική πλειοψηφία των χωρών του κόσμου, για να επιλεγεί η πιο όμορφη γυναίκα από όλες.

Πρόσφατα αποκαλύφθηκε μια φωτογραφία της πρώτης έκδοσης του Miss Universe, όπου μπορούμε να παρατηρήσουμε τις μεγάλες αλλαγές στα πρότυπα ομορφιάς που είχε η ανθρωπότητα με την πάροδο του χρόνου, οι οποίες δεν ήταν λίγες, για παράδειγμα βλέπουμε ότι οι φιγούρες της τα μοντέλα δεν ήταν ακριβώς τα πιο λεπτά ή τα πιο λεπτά.

Μια ιδέα που έχει μεταμορφωθεί με τα χρόνια, όπου αυτή τη στιγμή οι υποψήφιοι πρέπει να ακολουθούν αυστηρές δίαιτες ρουτίνας για να διατηρήσουν τη σιλουέτα που τους απαιτείται στη στέψη. Ο πρώτος διαγωνισμός Μις Υφήλιος ήταν το 1952. Αυτή η φωτογραφία είναι ένα ξεκάθαρο παράδειγμα του πώς έχουν αλλάξει τα πρότυπα ομορφιάς.

Μπορούμε να πούμε ότι παλαιότερα η ομορφιά ήταν πιο υποκειμενική και δεν ήταν κάτι που λαμβανόταν τόσο κυριολεκτικά, τώρα χάρη στην τεχνολογική ανάπτυξη έχει ανοίξει η δυνατότητα στις γυναίκες να κάνουν αισθητικές αλλαγές που θα ήταν αδύνατο να γίνουν πριν. , αυτές οι αλλαγές έχουν εν μέρει επηρεαστεί από την ίδια την παγκοσμιοποίηση.