Πώς να προετοιμαστείτε για διαδικτυακή εκπαίδευση

Πώς να προετοιμαστείτε για διαδικτυακή εκπαίδευση

März 17, 2023 0 Von admin

Δεν υπάρχει πολύ μεγάλη έρευνα

Η μετάβαση από τη συμβατική στη διαδικτυακή εκπαίδευση δεν πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη. Αυτή είναι μια μεγάλη απόφαση. Ως γονιός, επενδύστε χρόνο, ενέργεια και προσπάθεια για να ολοκληρώσετε τα πράγματα. Δεν υπάρχει πολύ μεγάλη έρευνα.

Συνιστούμε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να κατανοήσετε πώς η διαδικτυακή μάθηση θα ωφελήσει το παιδί σας. Ποιες λειτουργίες διαδικτυακής εκπαίδευσης πρέπει να αναζητήσετε σε ένα ίδρυμα; Επιπλέον, πώς αυτή η μετάβαση θα επηρεάσει εσάς ως γονέα;

Πολλοί γονείς κάνουν το λάθος να κάνουν ελάχιστη έρευνα και να βουτήξουν με το κεφάλι σε αυτή τη μετάβαση. Αποφύγετε να κάνετε αυτό το λάθος. Προετοιμαστείτε και αποκτήστε περισσότερες γνώσεις για να κάνετε την αλλαγή. Αυτό θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό ίδρυμα και να ξεκινήσετε αυτό το ταξίδι με καλή νότα.

Χρησιμοποιήστε αυτήν τη λίστα ελέγχου κατά τη διάρκεια της ερευνητικής διαδικασίας:

1. Ποια είναι τα οφέλη από τη μετάβαση στη διαδικτυακή μάθηση;

Ευελιξία – εργασία με τον δικό σας ρυθμό, ασφάλεια, ευκολία, ικανότητα προσαρμογής της μάθησης του παιδιού σας σύμφωνα με τις ανάγκες, τα δυνατά σημεία και τις αδυναμίες του κ.λπ.

2. Ποιο διαδικτυακό σχολείο είναι κατάλληλο για τα παιδιά μου;

Δώστε προτεραιότητα στην εμπειρία και την τεχνογνωσία του διδακτικού προσωπικού. Το ίδρυμα θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 5 χρόνια εμπειρία και εξειδικευμένο, έμπειρο, ειδικευμένο, εκπαιδευμένο και με ενσυναίσθηση σχολή. Θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιούν ένα αναγνωρισμένο, διαπιστευμένο και καλά στρογγυλεμένο πρόγραμμα σπουδών. Επιπλέον, πρέπει να εξοπλίσουν τους μαθητές με κορυφαίους πόρους και εργαλεία.

3. Μπορώ να συνεχίσω τη δουλειά/δουλειές ενώ το παιδί μου πηγαίνει στο διαδικτυακό σχολείο;

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι επιβεβλημένη. Επιλέξτε ένα διαδικτυακό σχολείο που αναλαμβάνει πλήρως τα ηνία, ώστε εσείς ως γονιός να μην χρειάζεται να παρεμβαίνετε συνεχώς. Στο Think Digital Academy, μπορείτε να είστε σίγουροι γνωρίζοντας ότι εμείς διδάσκουμε, όσο είστε γονείς. Θα πρέπει να μπορείτε να συνεχίσετε τη δουλειά/δουλειές χωρίς να σας ζητηθεί να κάνετε check in στο παιδί σας. Για να διευκολύνουμε αυτήν την εργασία, έχουμε σχεδιάσει ένα εργαλείο γονέα που σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την πρόοδο του παιδιού σας εύκολα και χωρίς κόπο. Οι εβδομαδιαίες αναφορές δραστηριοτήτων μας αποστέλλονται απευθείας με email στα εισερχόμενά σας κάθε Δευτέρα πρωί. Αυτή η αναφορά περιγράφει λεπτομερώς τη δραστηριότητα του παιδιού σας στο σύστημα και παρακολουθεί την πρόοδό του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ελέγξετε ότι σημειώνουν θετική πρόοδο. Πολλά ιδρύματα δεν προσφέρουν γονικό περιθώριο, γι‘ αυτό ψάξτε πιο βαθιά και βρείτε ένα που να το κάνει.

Δημιουργήστε δύο προγράμματα: ένα για το παιδί σας και ένα για τον εαυτό σας

Καθώς μεταβαίνετε στη διαδικτυακή εκπαίδευση, θα πρέπει να έχετε προγραμματίσει μέχρι ένα μπλουζάκι: τόσο για το παιδί σας όσο και για εσάς. Ξεκινήστε δημιουργώντας ένα ισορροπημένο πρόγραμμα για το παιδί σας. Μόλις τελειώσουν τα προηχογραφημένα μαθήματά τους για την ημέρα, θα πρέπει να απολαύσουν μια χούφτα δραστηριότητες που προάγουν την προσωπική και κοινωνική ανάπτυξη.

Αφιερώστε λίγο χρόνο για αθλήματα, ανάπτυξη δεξιοτήτων, εξωσχολικές δραστηριότητες, χόμπι, εκδρομές, κοινωνικοποίηση με φίλους ή/και οικογένεια και ούτω καθεξής. Στη Think Digital, δημιουργήσαμε μια ευκαιρία για τους μαθητές να συμμετάσχουν σε μια επιλογή ζωντανών, εικονικών Ομίλων και Εταιρειών για να διασφαλίσουμε ότι η ανάπτυξη δεξιοτήτων συνεχίζεται ακόμη και εκτός του διαδικτυακού περιβάλλοντος μάθησης. Αυτό θα βοηθήσει το παιδί σας να έχει μια ενεργή μαθησιακή εμπειρία μετά τα μαθήματά του.

Ομοίως, ορίστε ένα πρόγραμμα για τον εαυτό σας. Χωρίστε την ημέρα σας σε κουλοχέρηδες. Προσαρμόστε την εργασία και τον ελεύθερο χρόνο σε αυτές τις υποδοχές. Η μέρα σας θα πρέπει να είναι ήδη προγραμματισμένη εκ των προτέρων, ώστε να μην αισθάνεστε βιαστικοί και πανικοβλημένοι κάθε μέρα.

Ένα βελτιωμένο πρόγραμμα θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τη δουλειά, να κάνετε θελήματα, να συναντήσετε φίλους/οικογένειες, να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σας, να τα βοηθήσετε με τις σχολικές εργασίες/αναθεωρήσεις τους, να αφιερώσετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας κ.λπ.

Η μετάβαση στο διαδικτυακό σχολείο γίνεται πολύ απλή και διαχειρίσιμη όταν όλα έχουν προγραμματιστεί απρόσκοπτα και επιδέξια εκ των προτέρων. Κάντε αυτό και οι πρώτες εβδομάδες θα γίνουν πολύ πιο εύκολες.

Μιλήστε με το προσωπικό εκ των προτέρων

Στο Think Digital Academy, βοηθάμε τους γονείς να προετοιμαστούν για τη μετάβαση στην ηλεκτρονική εκπαίδευση. Οι Προπονητές Επιτυχίας Μαθητών μας θα σας καθοδηγήσουν σε αυτό που πρέπει να περιμένετε. Μια εικονική περιήγηση στον πίνακα οργάνων προσφέρεται εκ των προτέρων, η οποία θα σας δώσει μια καλή ματιά στο τι μπορείτε να περιμένετε όταν εισέλθετε στην «διαδικτυακή πανεπιστημιούπολη» σας. Θα συζητήσουν επίσης κοινά λάθη που κάνουν συχνά οι γονείς κατά τους πρώτους μήνες της αλλαγής. Καθώς παίρνετε μια γεύση για το πώς θα εξελιχθούν οι πρώτες εβδομάδες, μπορείτε να προετοιμαστείτε ανάλογα.

Συνιστούμε επίσης να απευθυνθείτε σε άλλους γονείς που έχουν ήδη μεταβεί στο διαδικτυακό μοντέλο εκπαίδευσης. Όσο περισσότερο έχει περάσει, τόσο το καλύτερο! Θα προσφέρουν εξαιρετική καθοδήγηση και θα μοιραστούν εξατομικευμένες συμβουλές με βάση τις μοναδικές τους εμπειρίες.

Εάν εξακολουθείτε να αισθάνεστε απροετοίμαστοι, διαδικτυακά φόρουμ αποτελούν εξαιρετική πηγή.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε μοναδικές ερωτήσεις ή ανησυχίες, στείλτε έναν από τους φιλικούς μας Success Coaches στο WhatsApp +27 071 408 4677. Η διαδικτυακή κοινότητα υποστήριξης είναι πολύ ενεργή, ώστε να είστε βέβαιοι ότι θα λάβετε την υποστήριξη που αναζητάτε.

Μια άλλη εξαιρετική επιλογή για αν κάνατε πρόσφατα την αλλαγή και θέλετε να βρείτε υποστήριξη στη νέα σας διαδικτυακή κοινότητα, είναι να εγγραφείτε σε διάφορες ομάδες του Facebook. Καθώς αλληλεπιδράτε με άλλους γονείς, θα καταλάβετε πώς πλοηγούνται στον διακόπτη με τρόπο αποτελεσματικό και αποδοτικό για αυτούς.

Είστε έτοιμοι να κάνετε τη μετάβαση στη διαδικτυακή εκπαίδευση για τα παιδιά σας; Στο Think Digital Academy, προσφέρουμε τα προγράμματα σπουδών CAPS της Νότιας Αφρικής, το Βρετανικό Διεθνές και το Αμερικανικό GED σε φοιτητές σε όλο τον κόσμο. Ως το πρώτο, αγαπημένο και 2 φορές βραβευμένο διαδικτυακό σχολείο της Νότιας Αφρικής, μας εμπιστεύονται χιλιάδες γονείς.

Με 6+ χρόνια εμπειρίας, δεσμευόμαστε να βοηθήσουμε τους μαθητές να διαπρέψουν. Παρέχοντας ποιοτικές επιλογές διαδικτυακής εκπαίδευσης για εργαζόμενους γονείς, βοηθάμε τους γονείς να ανακουφιστούν σε ό,τι αφορά την εκπαίδευση των παιδιών τους. Είτε εργάζεστε από το σπίτι, είτε βιάζεστε στο γραφείο το πρωί είτε κάνετε δουλειές όλη μέρα, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα παιδιά σας θα λάβουν ποιοτική εκπαίδευση από το σπίτι.

Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε. ανυπομονούμε να δώσουμε στα παιδιά σας την υποστήριξη, τα εργαλεία και την καθοδήγηση που χρειάζονται για να πετύχουν.

Εξερευνήστε τη ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή δύο εβδομάδων και δείτε μόνοι σας.