Ο Nigel Gaisie δεν βίασε τον Mzbel – ισχυρίζεται η Afia Schwarzenegger

Ο Nigel Gaisie δεν βίασε τον Mzbel – ισχυρίζεται η Afia Schwarzenegger

März 23, 2023 0 Von admin
Ο Nigel Gaisie δεν βίασε τον Mzbel – ισχυρίζεται η Afia Schwarzenegger

Η πιο εκπληκτική δήλωση της Αφία Σβαρτσενέγκερ ότι είχε σημαντικό ρόλο στη δολοφονία του πατέρα του Mzbel έχει αναζωπυρώσει τη μακροχρόνια διαμάχη τους.

Η κωμικός απάντησε στο τραγούδι μίσους «Fufu Funu» της Mzbel, το οποίο δημιούργησε ως αντίποινα για τις επιθέσεις της Afia εναντίον της σε μια πρόσφατη εκρηκτική συνέντευξη στο Zionfelix, κάνοντας αυτόν τον εκπληκτικό ισχυρισμό ζωντανά στο Instagram.

Η Afia Schwar ισχυρίζεται ότι ήταν συντετριμμένη από την κοροϊδία της Mzbel για την απώλεια του πατέρα της και ως αντίποινα πήγε στην εκκλησία και ζήτησε από τον Θεό να σκοτώσει επίσης τον πατέρα της Mzbel για να βιώσει πώς είναι να χάνεις έναν γονιό.

Συνέχισε την ομολογία της συζητώντας τους εξωφρενικούς ισχυρισμούς του Mzbel ότι ο προφήτης Nigel Gaisie της είχε κακοποιήσει σεξουαλικά.

Οι αναφορές ότι ο προφήτης Nigel Gaisie επιτέθηκε σεξουαλικά στη Mzbel είναι αναληθείς, σύμφωνα με την Afia Schwarzenegger, η οποία ισχυρίστηκε επίσης ότι ο ζαχαρομπαμπάς της Mzbel τη σύστησε στον προφήτη Nigel Gaisie.

Η Mzbel πήγε οικειοθελώς στον προφήτη Nigel Gaisie για να την τεμαχίσουν, σύμφωνα με την Afia Schwarzenegger, η οποία αρνείται ότι η τραγουδίστρια δέχτηκε ποτέ σεξουαλική επίθεση από τον προφήτη.

Συνέχισε λέγοντας ότι ο Mzbel είχε σχέση με τον προφήτη Nigel Gaisie, τον κατηγόρησε ψευδώς για βιασμό και του ζήτησε 50.000 Ghc ως λύτρα.

Λαμβάνοντας υπόψη πώς ο Mzbel και η Afia αποκαλύπτουν ο ένας τα μυστικά του άλλου στο διαδίκτυο, αυτό το δράμα απέχει πολύ από το να τελειώσει.

Αυτοί οι μεγάλοι δεν σταματούν ποτέ να εκπλήσσουν τους Γκανέζους με το δράμα και τους καβγάδες τους στα social media, με την ελάχιστη πρόκληση, χτυπούν ο ένας τον άλλον.

Πηγή: Dklassgh.com

Συνιστάται