Οι πρώτες φωτογραφίες της κόρης του Anuel AA επιβεβαιώνουν ότι είναι πανομοιότυπη με τον Πορτορικανό

Οι πρώτες φωτογραφίες της κόρης του Anuel AA επιβεβαιώνουν ότι είναι πανομοιότυπη με τον Πορτορικανό

März 15, 2023 0 Von admin

Cattleya, Το μωρό του Πορτορικανού ράφι ανουελ αα και ο Δομινικανός παγιδευτής και επιρροή Yailin το πιο viral επιτέλους γεννήθηκε. Η 20χρονη είναι αυτή που έχει αναλάβει την είδηση ​​στα κοινωνικά της δίκτυα, όπου έδειξε δύο φωτογραφίες του μωρού που έχουν ήδη κάνει τον γύρο του κόσμου, αφού διάφοροι χρήστες βεβαιώνουν ότι το νεογέννητο είναι πανομοιότυπο με ο πατέρας της.

Ο Ανουέλ κάνει πάρτι, αφού η κόρη του με Γιαλίν το πιο viral έφτασε επιτέλους στον κόσμο. Παρά το γεγονός ότι ζευγάρι βρίσκεται ήδη σε διαδικασία διαζυγίου, και οι δύο έχουν μοιραστεί την υπέροχη στιγμή μαζί, την οποία δεν έχουν διστάσει να μοιραστούν με τους εκατομμύρια θαυμαστές και τους followers τους γύρω από κόσμος.

Και έτσι με τις δύο πρώτες φωτογραφίες της Cattleya, τις οποίες διάφοροι χρήστες του Διαδικτύου έχουν διαβεβαιώσει ότι το νεογέννητο έχει ήδη μεγάλη ομοιότητα με τον διερμηνέα του «Έπιναν», παρόλο που δεν μπορείς να δεις το πρόσωπό του στο Φωτογραφίες.

Ακόμη και με αυτό, το δικό του θαυμαστές Έχουν τολμήσει να δώσουν μια τέτοια δήλωση και διαβεβαιώνουν ότι θα περάσουν μόνο μήνες πριν επιβεβαιωθεί ότι το μικρό μωρό Cattleya μοιάζει πολύ με αυτήν. διάσημος ιερέας.

«Καλώς ήρθες στον κόσμο, Cattleya, μικρή πριγκίπισσα! Από τη στιγμή που έφτασες, οι ζωές μας άλλαξαν για πάντα. Είσαι μια ευλογία, ένα δώρο από Θεός που μας γέμισε αγάπη και ελπίδα» έγραψε Jorgina Guillermo στα κοινωνικά τους δίκτυα, όπως πραγματικά λέγεται Γιαλίν το πιο viral

Και εσύ, νομίζεις Cattleya να είναι πανομοιότυπο με τον Πουέρτο Ρίκο ράφι ανουελ αα?