Η γυναίκα μου ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος μετά από επίθεση ληστείας – Akesse Brempong

Η γυναίκα μου ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος μετά από επίθεση ληστείας – Akesse Brempong

März 23, 2023 0 Von admin
Akesse Brempong
Akesse Brempong

Η ιστορία του πώς η σύζυγός του ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος μετά από ένα περιστατικό ένοπλης ληστείας αφηγείται ο Γκανέζος μουσικός των gospel Akesse Brempong.

Το τραγούδι του «God is Working» ήταν εμπνευσμένο, αποκάλυψε στη Fiifi Folson στο «The Reason is Jesus» του Joy FM από το γεγονός ότι η γυναίκα του απέκτησε το πρώτο της παιδί τέσσερα χρόνια μετά τον γάμο τους. Είπε ότι έγραψε το τραγούδι για να ευχαριστήσει τον Θεό για αυτό και για να δείξει την ευγνωμοσύνη του στον Θεό, είπε.

Για τέσσερα χρόνια, ο Akesse και η σύζυγός του Benedicta Akesse Brempong «έψαχναν τον καρπό της μήτρας και δεν ερχόταν», είπε. Ο Akesse και η Benedicta παντρεύτηκαν το 2011.

«Μόλις ξεκινήσαμε να βγαίνουμε, αρχίσαμε να λαμβάνουμε προφητικά μηνύματα από τον Θεό σχετικά με τα παιδιά που θα μας έδινε, τον τύπο του σπιτιού που θα χτίζαμε και πολλά άλλα πράγματα», θυμάται.

Ο τραγουδιστής και ο πάστορας των γκόσπελ ισχυρίστηκαν ότι, παρά τις καλύτερες προσπάθειές τους, οι γιατροί δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν.

«Δίκτα [his wife] ήρθε να μου μιλήσει μια φορά και με χάλασε». Αν και ταξιδεύουμε και υπηρετούμε τον Κύριο, το σπίτι σας χρειάζεται κάτι. προσευχόμαστε για τους ανθρώπους και παρατηρούμε κάποια σημάδια παρέμβασης του Θεού στη ζωή τους, αλλά έχουμε ακόμα ανάγκη.

Καθώς προσευχόμουν στον Θεό, μου είπε να προειδοποιήσω τη γυναίκα μου ότι όταν την παραδώσω στην αιχμαλωσία, θα είναι σαν ονειροπόλος. πρόσθεσε ο Akesse.

Η γυναίκα μου αποφάσισε να πάρει ταξί από τον κυκλικό κόμβο του Άγιου Βασίλη στο Κουμάσι, αλλά δυστυχώς, στο όχημα υπήρχαν ένοπλοι ληστές.

Προσπάθησαν να αφαιρέσουν το λουράκι του γάμου της αλλά δεν τα κατάφεραν γιατί ήταν κολλημένο στα δάχτυλά της. Της έκλεψαν επίσης το τηλέφωνο και τα χρήματα, πρόσθεσε.

Ισχυρίστηκε ότι την έσπρωξαν, με αποτέλεσμα να πέσει στα χέρια της. Ζήτησαν γνωμάτευση γιατρού όταν κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία.

«Αφού την έλεγξε, ο γιατρός συνέχισε να την προτρέπει να κάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης». Η μητέρα μου την έφερε εκεί γιατί είχε ένα διάστρεμμα στο χέρι από την ένοπλη ληστεία, και ήταν στενοχωρημένη. «Τεστ εγκυμοσύνης με διάστρεμμα στο χέρι μου;» ρώτησε.

«Και έτσι ανακάλυψε ότι ήταν οκτώ εβδομάδων έγκυος. Οπότε σήμαινε ότι όταν έδωσα τον προφητικό λόγο, τον προηγούμενο μήνα, στην πραγματικότητα συνέλαβε και μπήκε σε έναν άλλο μήνα», αποκάλυψε περαιτέρω.

Πηγή: Dklassgh.com

Συνιστάται