Είστε στο COVerwhelm;

Είστε στο COVerwhelm;

November 1, 2022 0 Von admin

Σπίτι από το κολέγιο, τα αγόρια φωλιάζουν στο σπίτι. Χιονίζοντας και σβήνουν, τα Χριστούγεννα γεμίζουν τον αέρα με την αίσθηση των γιορτών. Αλλά αντί για ευθυμία, μια νευρική ενέργεια μας τυλίγει.

Είστε στο COVerwhelm;

Κανείς δεν γιορτάζει. Οι κάλτσες γεμίζονται με χαρτί υγείας και απολυμαντικό χεριών. Ο κόσμος προετοιμάζεται για την πανώλη, μια λανθασμένη αντιμετώπιση της γρίπης που είναι πλέον πανδημία.

Κορωναστήρια

Ήταν η καλύτερη εποχή. Ήταν οι χειρότερες εποχές. Είμαι τόσο χαρούμενη που έχω τα αγόρια μου σπίτι μαζί μας. Και νιώθουμε απαίσια που τώρα τους συμπεριφερόμαστε σαν παιδιά της πρώτης δημοτικού, μην τους αφήνουμε να βγουν από το σπίτι μας. Και αυτή είναι η απαραίτητη πραγματικότητα που ζούμε. Είναι στρατιώτες.

Ρυθμίσεις Μεγάλο + Μικρό

Χρειάστηκαν λίγες μέρες για να προσαρμοστούμε όλοι. Τώρα φαίνεται να είμαστε σε μια καλή ρουτίνα με όλους να μπαίνουν για να μαγειρέψουν, να καθαρίσουν και να οργανώσουν το σπίτι. Αυτή η προσαρμογή δεν έγινε οργανικά. Ακολούθησαν πολλές διαπραγματεύσεις και οικογενειακές συναντήσεις πριν πραγματοποιήσουμε τη νέα μας κανονικότητα.

Τοστάρισμα προβληματικών εποχών

Χθες το βράδυ καθίσαμε σε ένα τεράστιο δείπνο που ετοίμασε το Baby Pantry από την αρχή μέχρι το τέλος και είπα τη μικρή μας οικογένεια: «Μερικές φορές με τρελαίνεις. Αλλά δεν υπάρχει κανένας στον κόσμο με τον οποίο θα προτιμούσα να μείνω κλεισμένος από εσάς τους τρεις». Είναι η αλήθεια μου. Άλλοι δεν είναι τόσο τυχεροί. Είναι μόνοι τους. Δεν έχουν αρκετά να φάνε. Αυτό είναι ο αλήθεια.

Κορονοφοβία

Ακόμα ως άτομο με τρία αυτοάνοσα νοσήματα (ΣΚΠ, κοιλιοκάκη και Χασιμότο) βρίσκομαι στο δικό μου δύσκολο σημείο. Ο νευρολόγος μου ανησυχεί ιδιαίτερα για την πιθανότητα να πάθω COVID-19 και πώς θα μπορούσε να επιδεινώσει και να επιταχύνει τη διαδικασία της νόσου μου. Ανεξάρτητα, είμαστε όλοι στο ίδιο καράβι, που καλώ Κορονοφοβία.

Δεν είμαστε κοινωνικά αποστασιοποιημένοι

Αναζητώ παρηγοριά σε αυτή την περίεργη εποχή. Τα λόγια του φίλου μου στο γυμνάσιο Michael Franti είναι αληθινά, „Στην πραγματικότητα δεν είμαστε «κοινωνικά αποστασιοποιημένοι», αλλά «σωματικά αποστασιοποιημένοι».

Μπαρατούντε

Μετά ανοίγω ένα email από Μπαρατούντε. Του ενημερωτικό δελτίοείναι από αυτά που διάβασα πιστά. Κάθε φορά που το ανοίγω εμφανίζονται με μαγικό τρόπο οι λέξεις που πρέπει να δω.

Ας αναπνεύσουμε, αλλά όχι ο ένας με τον άλλον

Το Baratunde είναι ένας κακός συνδυασμός έξυπνου και αστείου. Σε αυτό το ενημερωτικό δελτίο λέει, «Ας αναπνεύσουμε αλλά όχι ο ένας στον άλλον». Στη συνέχεια, υπάρχει το απόσπασμα από τη Shaka Senghor, μια απολύτως πανύψηλη αμερικανική φιγούρα. Ο Σενγκόρ μου έστειλε ένα υπογεγραμμένο αντίγραφό του απομνημόνευμαπριν από μερικά χρόνια όταν δούλευα με τον α μη κερδοσκοπικοςέτρεξε εκείνη την ώρα.

Αυτό είναι από στιγμή σε στιγμή πράγμα

Ο Senghor προσφέρει μια ιδέα για το πώς μπορούμε να ζήσουμε αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή:

Ένα από τα πράγματα που με έχει κολλήσει μέχρι σήμερα από τις στιγμές μου στην απομόνωση είναι ότι συνειδητοποιώ ότι αν μπορέσω να ξεπεράσω τον πόνο της στιγμής, μπορώ να βγω από την άλλη πλευρά. Και έτσι αυτό είναι από στιγμή σε στιγμή, θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώθετε τόσο συγκλονισμένοι, ειδικά γονείς που έχουν παιδιά στο σπίτι, γονείς που φροντίζουν ηλικιωμένους, άτομα με αγαπημένα πρόσωπα που έχουν αρρωστήσει, αλλά αν μπορείς να περάσεις τη στιγμή, τον πόνο της στιγμής, μπορείς να βγεις από την άλλη πλευρά. Και είναι απλά μια στιγμή, δεν είναι μια μέρα. Δεν μπορείς να περάσεις τη μέρα αν δεν μπορείς να περάσεις τη στιγμή. Ελέγξτε με τον εαυτό σας, „Γεια, πώς νιώθω πραγματικά;“

Παρατεταμένη απόκριση στο στρες

Πρέπει να ακούσω αυτά τα λόγια σοφίας γιατί αυτή τη στιγμή, η συλλογικότητα αντιμετωπίζει ένταση και πίεση. Όπως μου είπε ένας γιατρός, «Ακόμη και με τους άμεσους αγαπημένους μας και το περιβάλλον ασφαλές, όλοι αντιμετωπίζουν μια παρατεταμένη αντίδραση στο στρες» Αυτό είναι με λίγα λόγια.

My Corona Ένα Covideo για Σένα

Μερικές φορές χρειάζεται ένα καλό γέλιο για να κατανοήσετε τα πράγματα! Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο, και πάλι, άλλη μια εξαιρετική σύνδεση από Μπαρατούντε:

Πώς Αντέχεις;

Ω αγαπητέ! Αυτό το βίντεο με έκανε να γελάσω δυνατά! Τέλος πάντων, πώς αντέχεις στο λαιμό σου από το δάσος; Τι έχεις στο μυαλό σου σήμερα; Αφήστε ένα σχόλιο και ενημερώστε με. Είστε όλοι η αγαπημένη μου εικονική οικογένεια και είμαι τόσο ευγνώμων για τη σύνδεση και τα σχόλια αυτής της καταπληκτικής κοινότητας!

The post Είσαι στο COVerwhelm; εμφανίστηκε πρώτα στο Elana’s Pantry.