Εάν δεν έχετε δουλειά στον χώρο των εγκαινίων, μείνετε μακριά – Προειδοποιεί ο βοηθός του Buhari –

Εάν δεν έχετε δουλειά στον χώρο των εγκαινίων, μείνετε μακριά – Προειδοποιεί ο βοηθός του Buhari –

Mai 23, 2023 0 Von admin

Ο Ειδικός Βοηθός του Προέδρου Muhammadu Buhari για την Ψηφιακή Επικοινωνία, Bashir Ahmad, επανέλαβε μια αυστηρή προειδοποίηση ενόψει της ορκωμοσίας του εκλεγμένου Προέδρου, Μπάλα Tinubu, στις 29 Μαΐου.

Ο βοηθός του προέδρου απηχούσε την προειδοποίηση από τις υπηρεσίες ασφαλείας σε όσους δεν έχουν καμία δουλειά στον τόπο των εγκαινίων να κρατήσουν μακριά.

Μιλώντας μέσω Twitter τη Δευτέρα, εξήγησε ότι είναι μια ισχυρή προειδοποίηση από την ασφάλεια.

Ο Ahmad είπε στους ανθρώπους που δεν έχουν καμία δουλειά γύρω από την Eagle Square, τον τόπο των εγκαινίων, να μείνουν μακριά.

Τη Δευτέρα έγραψε στο Twitter:Αν δεν έχετε καμία επιχείρηση στην ή γύρω από την Eagle Square τη Δευτέρα 29 Μαΐου, ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ, μια ισχυρή προειδοποίηση από την ασφάλεια

Ο Tinubu θα ορκιστεί ως ο επόμενος Πρόεδρος της Νιγηρίας σε ακριβώς μια εβδομάδα.

Ο εκλεγμένος πρόεδρος ανακηρύχθηκε νικητής των προεδρικών εκλογών του 2023 την 1η Μαρτίου, μπροστά από τον Atiku Abubakar του Δημοκρατικού Κόμματος των Λαών (PDP) και τον Peter Obi του Εργατικού Κόμματος (LP).

Ωστόσο, τόσο ο Ατίκου όσο και ο Όμπι κατευθύνθηκαν στο εκλογικό δικαστήριο για να αμφισβητήσουν τα αποτελέσματα των εκλογών.

Ορισμένα πολιτικά πρόσωπα ζήτησαν επίσης την αναβολή των εγκαινίων έως ότου επιλυθούν οι υποθέσεις που αμφισβητούν τη νίκη του Tinubu.