Δεν εμπιστεύομαι κανένα είδος προγραμμάτων βραβείων, συμπεριλαμβανομένου του VGMA – Kelvyn Boy

Δεν εμπιστεύομαι κανένα είδος προγραμμάτων βραβείων, συμπεριλαμβανομένου του VGMA – Kelvyn Boy

März 24, 2023 0 Von admin
αγόρι Kelvin
αγόρι Kelvin

Ο Kelvyn boy, ένας καλλιτέχνης των Afrobeats, και η ομάδα διαχείρισης του έχουν δηλώσει ότι δεν πιστεύουν σε κανένα είδος βραβείων, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Απαντώντας σε ερώτηση του ραδιοφωνικού παρουσιαστή Abeiku Sanatana για το αν θα κέρδιζε το πιο δημοφιλές τραγούδι στα επερχόμενα βραβεία, ο τραγουδιστής του «Down Flat» δήλωσε ότι δεν εμπιστεύεται τους διοργανωτές, όπως ανέφερε ένα μέλος της ομάδας του.

«Δεν είμαι σίγουρος… (παύει) και για να είμαι ειλικρινής, δεν τους εμπιστευόμαστε. ακόμη και τα Grammy έχουν προβλήματα με αυτό», είπε.

Ο Kelvynboy, πρώην νικητής της κατηγορίας Unsung Artiste του VGMA, εξήγησε ότι όλοι οι άλλοι ανταγωνιστές ήταν εξαιρετικά ταλαντούχοι και ότι η ήττα από οποιονδήποτε από αυτούς θα ήταν καταστροφική.

«Αν δεν το κερδίσω, θα πληγωθώ, αλλά υπάρχουν και άλλα εξίσου δημοφιλή τραγούδια εκεί και το αξίζω επίσης αν πάρω το βραβείο. Όταν κοίταξα την υποψηφιότητα, είδα έναν άλλο πολύ καλό καλλιτέχνη εκεί, οπότε είναι ωραίο με όποιον τρόπο», είπε.

Ο Kelvyn Boy έχει λάβει υποψηφιότητες για το πιο δημοφιλές τραγούδι της χρονιάς και το καλύτερο Afrobeats/Afropop Artiste στο 24ο Τα Μουσικά Βραβεία Vodafone Ghana διοργανώνονται από την Charterhouse.

Πηγή: Dklassgh.com

Συνιστάται